O nama

Ukratko o nama i našem timu

KREATIVNI STUDIO kvART d.o.o Beograd je mesto na kome su objedinjene sve oblasti savremene vizuelne komunikacije. Studio pruža usluge iz oblasti grafičkog i web  dizajna, ilustracije  i  sublimacione štampe. Studio je  osnovala organizacija za zaštitu prava i podršku ženama sa invaliditetom „…IZ KRUGA – BEOGRAD“.

Osnivanjem Studija želimo da na inovativan način ispunimo socijalnu misiju organizacije „IZ KRUGA – Beograd“, da kroz pružanje usluga podržimo rad organizacije i na taj način pomognemo ženama sa invaliditetom da izađu iz situacija nasilja. Korišćenjem naših usluga i Vi dajete doprinos smanjenju nasilja i diskriminacije u društvu.

Naš tim

DSCN7092

Jovica Vračević

Ilustracija, animacija, print

img_3

Maja Vračević

Grafički dizajn

img_1

ANA SIMANIĆ-TOMIĆ

Ilustracija

Naše usluge

ILUSTRACIJA I ANIMACIJA

Posedujemo duboko poznavanje jezika i specifičnih tehnika za različite ambijente, od dečije pa do naučne ilustracije, od stripa, animacije do  tradicionalnog izdavaštva. Ukoliko su  Vam  potrebni profesionalni ilustratori i animatori koji daju formu i život idejama, konceptima, ličnostima i situacijama naš tim je tu za vas.

Grafički i web dizajn

Dizajn vizuelnog identiteta za vašu firmu, logotipa, vizit karte, memoranduma. Dizajn magazina, časopisa,knjiga, dizajn pamfleta, flajera, kataloga i postera za fizička i pravna lica. Web dizajn vašeg sajta, newslettera… Neophodno je dostaviti sav materijal: fotografije, kontakte, tekst …a priprema za štampu je naša. Ukoliko niste u mogućnosti da obezbedite potrebne fotografije nudimo vam dve mogućnosti, kupovinu potrebnog materijala sa sajtova koji prodaju fotografije ili uslužno fotografisanje sa naše strane, koje se dodatno naplaćuje.

Sublimaciona Štampa

Izrada reklamne galanterije sa vizuelnim indetitetom Vaše firme ili proizvoda koje zastupate, koji imaju veliku funkcionalnu i upotrebnu vrednost u prezentaciji proizvoda i usluga. Pored pripreme za štampu obezbeđujemo i najjeftiniju i najbržu štampu visokog kvaliteta. Kod nas možete uraditi štampu na majicama, rančevima, šoljama, torbama, jastučnicama, magnetima…

Naši klijenti