MI SMO

Ukratko o nama i našem timu

Studio za pružanje usluga grafičkog i web dizajna, ilustracije i animacije. Studio je osnovala organizacija za zaštitu prava i podršku ženama sa invaliditetom „…IZ KRUGA – BEOGRAD“. Osnivanjem Studija želimo da aktivno učestvujemo u poboljšanju položaja pojedinaca iz teže zapošljivih kategorija na sledeća tri načina:

• Softverskim obukama za rad u kreativnoj industriji

• Angažovanjem u našem studiju

• Ulaganjem dela profita u programe organizacije Iz Kruga, sa ciljem    poboljšanja postojećih i kreiranja novih servisa podrške za žene sa    invaliditetom.

Naš tim

img_3

Maja Vračević

Grafički dizajn

DSCN7092

Jovica Vračević

Ilustracija/Animacija

Vlajko1

Vladica Aleksić

WEB

54521229_2346375572261326_5418014919356317696_o

CMYK

Print

Naše usluge

ILUSTRACIJA I ANIMACIJA

Posedujemo duboko poznavanje jezika i specifičnih tehnika za različite ambijente, od dečije pa do naučne ilustracije, od stripa, animacije do  tradicionalnog izdavaštva. Ukoliko su  Vam  potrebni profesionalni ilustratori i animatori koji daju formu i život idejama, konceptima, ličnostima i situacijama naš tim je tu za vas.

Grafički i web dizajn

Dizajn vizuelnog identiteta za vašu firmu, logotipa, vizit karte, memoranduma. Dizajn magazina, časopisa,knjiga, dizajn pamfleta, flajera, kataloga i postera za fizička i pravna lica. Web dizajn vašeg sajta, newslettera… Neophodno je dostaviti sav materijal: fotografije, kontakte, tekst …a priprema za štampu je naša. Ukoliko niste u mogućnosti da obezbedite potrebne fotografije nudimo vam dve mogućnosti, kupovinu potrebnog materijala sa sajtova koji prodaju fotografije ili uslužno fotografisanje sa naše strane, koje se dodatno naplaćuje.

Sublimaciona Štampa

Izrada reklamne galanterije sa vizuelnim indetitetom Vaše firme ili proizvoda koje zastupate, koji imaju veliku funkcionalnu i upotrebnu vrednost u prezentaciji proizvoda i usluga. Pored pripreme za štampu obezbeđujemo i najjeftiniju i najbržu štampu visokog kvaliteta. Kod nas možete uraditi štampu na majicama, rančevima, šoljama, torbama, jastučnicama, magnetima…

Naši klijenti