Odabrano 10 socijalnih preduzeća za učešće u programu „Odgovorno za društvo“

Odabrano 10 socijalnih preduzeća za učešće u programu „Odgovorno za društvo“

Beograd, 1. septembar 2017. –  Forum za odgovorno poslovanje i Smart Kolektiv zajedno sa kompanijom Delhaize Serbiau periodu od 31.07. do 19.08. sproveli su konkurs za odabir socijalnih preduzeća za učešće u projektu Odgovorno za društvo.

Socijalna preduzeća koja su odabrana za učešće u programu su: Intitiative for social empowerment (ISE) DOO, ogranak Chrono; Liceulice; Caritas Šabac; Naša kuća; Ženski centar Užice – RETEX; Udruženje za podršku ljudima sa neurozom „Herc“ – Socijalno preduzeće „Herc&Do“; Bio Idea; Agro Iris; Kreativni studio kvART d.o.o i Vrnjački sapun.

Tokom perioda septembar-decembar 2017. godine, 10 odabranih socijalnih preduzeća imaće mogućnost da: razvija kapacitete za predstavljanje na tržištu, stekne znanje o procedurama za ulazak u lance nabavke kompanija i maloprodajne objekte, prezentuje svoje proizvode/usluge kompaniji i ostvari potencijalnu saradnju sa Delhaize Serbia.

Programom je predviđeno održavanje tri treninga, nakon kojih će predstavnici socijalnih preduzeća na događaju “Na kafi sa Delhaize-om” imati priliku da prezentuju svoje kompanije i proizvode/usluge pred zaposlenima u Delhaize Serbia. Najboljem socijalnom preduzeću biće pružena prilika da učestvuje u dvomesečnom programu mentorstva sa predstavnicima kompanije Delhaize.

By: https://odgovornoposlovanje.rs/vesti/clanice/odabrano-10-socijalnih-preduzeca-za-ucesce-u-programu-odgovorno-za-drustvo

 

By: kvART

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.